Zakelijk Tekenen

Zakelijk tekenen

Hoe gaaf zou het zijn als je tijdens een presentatie, vergadering of sessie eigen tekeningen kunt maken om jou boodschap beter over te brengen?! Hier is geen tekentalent voor nodig... wel de juiste tips & tricks. En die krijg je van Frederique -afgestudeerd als communicatiewetenschapper- tijdens een leuke, nuttige en lekker interactieve workshop.

Geen workshop is hetzelfde, omdat er rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen en leerdoelen. Tof als teambuilding én bovendien direct toepasbaar in je werk!

Deze workshop kan gegeven worden op elke binnen locatie met beeldscherm, tafels, stoelen en flip-over. Tekenpakketjes zijn optioneel en maken het helemaal af. Voor € 14,00 per persoon krijg je een tekenschrift en de 'crème de la crème' onder de stiften, als een soort cadeautje verpakt. Met deze spulletjes zien je tekeningen er al snel professioneel uit én kun je er na de workshop meteen verder mee aan de slag! Toch liever zelf voor papier en tekenspulletjes (zwart, grijs en kleur) zorgen? Dat mag natuurlijk ook!

Voor groepen vanaf 10 personen

Indicatie prijs € 59,50 p.p.

  • Nieuwe skills om jullie communicatie effectiever te maken.
  • Presentatie, sessies en vergaderingen hoeven nooit meer saai te zijn.
  • Lekker veel tips & tricks om het ook écht toe te gaan passen.
  • Een workshops dit perfect past als activiteit bij een vergadering of teambuilding.
  • Alle gemaakt tekeningen mogen natuurlijk mee naar huis (of kantoor).
  • Prijzen zijn exclusief btw.

Meer prijs info

2,5 uur workshop    € 59,50 p.p

4    uur workshop    € 79,50 p.p

8  uur workshop    € 109,50 p.p

 

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsdiner?