Greenscreen workshop

Greenscreen workshop

Wat is een 'greenscreen' en hoe werkt zo’n ding eigenlijk? En waarom is zo’n scherm altijd blauw of groen en wordt er nooit een rood of een geel scherm gebruikt? Hoe maken filmstudio's special effects? Dit komt allemaal aanbod in deze creatieve workshop.

Foto als eindresultaat
Er kunnen diverse achtergronden gekozen worden, een foto uit eigen album misschien, het huis waar je vroeger woonde bijvoorbeeld.
Jullie poseren zelf op de 'middenlijn' en op de voorgrond kunnen we kleinere objecten plaatsen. Op deze manier kunnen we verschillende beelden samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een foto maken met drie of vier generaties van je familie in één beeld. Of een foto waarin jullie zelf steeds ouder worden. Of misschien zijn jullie ineens met alle collega's op de Noordpool.

Film als eindresultaat
Jullie kunnen zelf een verhaal schrijven, karakters verzinnen of improviseren. Ook een verzie waarbij we een 'Lama spel' (improvisatie theater) houden voor het greenscreen is een variant. we begeleiden jullie, maar jullie hebben zelf ook inbreng in wat jullie doen.
Natuurlijk kun je voor de film ook allerlei achtergronden, voorgronden en kostuums kiezen.  

-> Jullie kunnen natuurlijk ook het logo of andere beelden of objecten van jullie bedrijf invoegen.

-> Jullie gaan altijd naar huis met bijzondere groepsfoto's of een film en een hoop nieuwe kennis van de techniek en het gebruik van de 'green screen'.

Voor groepen vanaf 10 personen

vaste prijs €18,50 p.p.

Voor € 18,50 p.p. krijgen jullie:

  • Een rondleiding en introductie over het Ontdekstation
  • Een green screen workshop van 1 uur tot 1,5 uur
  • Diverse bijzondere groepsfoto's en/of film als aandenken

Nu al zin in dit Te Gekke Groepsuitje?