Over Te Gekke Etentjes

Te Gekke Etentjes organiseert sinds 2012 'eendags-restaurants' op allerlei bijzondere plekken.

De afgelopen jaren zijn er al heel veel bijzondere plekken aanbod geweest, zoals een geweldig skatepark in de Spoorzone, een prachtig weiland in natuurgebied Moerenburg, het schitterende water van Tilburg middels een antieke boot, een verborgen bamboetuin, de fantastische monumentale Ursulinenkapel, een antieke treinwagon, een 'eiland' en nog veel meer.

Nina Hovers, eigenaresse van Te Gekke Etentjes, wordt geïnspireerd door de fantastische plekken, gebouwen en gebieden in Tilburg. In haar fantasie zag ze hoe je daar het 'uit eten gaan’ op een geheel nieuwe manier kan beleven.

De locaties zijn nog altijd de inspiratiebron voor hoe het diner, feest, event of uitje wordt uitgewerkt. Bijvoorbeeld met het soort eten, theater, muziek, aankleding etc. Tevens zijn deze plekken verborgen parels die de gasten compleet verrassen.

Nina begon met vier pilots voor Te Gekke Etentjes, waaronder een diner op de boot en op het 'eiland'.

Ook uitjes en events

De groepen gasten voor de diners wilde graag ook iets leuks doen voorafgaande aan het diner, ‘of dat ook mee georganiseerd kon worden’, was vaak de vraag. Nina is toen ook een aanbod aan groepsuitjes gaan maken dat stoer, ludiek en van écht Tilburgse makers en ondernemers is.

Ook het organiseren van (grote) evenementen is vanuit de vraag van de klant ontstaan. Vanuit een diner voor 150 personen is de stap klein om voor deze groep ook de rest van de dag te organiseren. Of dat nu workshops zijn, een borrel, een feest, een studiedag of een heel congres.