Over Te Gekke Etentjes

Nina Hovers-eigenaresse-te-gekke-etentjes-Tilburg

Nina Hovers

Te Gekke Etentjes organiseert sinds 2012 'eendags-restaurants' op allerlei bijzondere plekken in Tilburg. Dit zijn allemaal locaties waar je normaal niet uit eten kunt. De gasten worden enorm verrast door een prachtig diner op een hele speciale spot.

Aanbod gekomen zijn bijvoorbeeld; een geweldig skatepark in de Spoorzone, een prachtig weiland in natuurgebied Moerenburg, het schitterende water van Tilburg middels een antieke boot, een verborgen bamboetuin, de fantastische monumentale Ursulinenkapel, een antieke treinwagon, een 'eiland' en nog veel meer.

Nina Hovers, eigenaresse van Te Gekke Etentjes, wordt enorm enthousiast en geïnspireerd door al die fantastische plekken, gebouwen en gebieden.  Door Te Gekke Etentjes te beginnen wilde ze het 'uit eten gaan’ op een geheel nieuwe manier aanbieden.

Nina begon met vier pilots voor Te Gekke Etentjes, waaronder een diner op de boot en een diner op het 'eiland'.

Ook uitjes en events

De groepen gasten voor de diners wilde graag ook iets leuks doen voorafgaande aan het diner, ‘of dat ook mee georganiseerd kon worden’, was vaak de vraag. Nina is toen ook een aanbod aan groepsuitjes gaan maken dat stoer, ludiek en van écht Tilburgse makers en ondernemers is.

Ook het organiseren van (grote) evenementen is vanuit de vraag van de klant ontstaan. Vanuit een diner voor 150 personen is de stap klein om voor deze groep ook de rest van de dag te organiseren. Of dat nu workshops zijn, een borrel, een feest, een studiedag of een heel congres.