Over Te Gekke Etentjes

Te Gekke Etentjes organiseert sinds 2012 'eendags-restaurants' op allerlei bijzondere plekken.

De afgelopen jaren zijn er al heel veel bijzondere plekken aan bod geweest, zoals een geweldig skatepark in de Spoorzone, een prachtig weiland in natuurgebied Moerenburg, het schitterende water van Tilburg middels een antieke boot, een verborgen bamboetuin, de fantastische monumentale Ursulinenkapel, een antieke treinwagon, een 'eiland' en nog veel meer.

Nina Hovers, eigenaresse van Te Gekke Etentjes, wordt geïnspireerd door de fantastische plekken, gebouwen en gebieden in Tilburg. In haar fantasie zag ze hoe je daar het 'uit eten gaan’ op een geheel nieuwe manier kan beleven.

De locaties zijn nog altijd de inspiratiebron voor hoe het diner, feest, event of uitje wordt uitgewerkt. Bijvoorbeeld met het soort eten, theater, muziek, aankleding etc. Tevens zijn deze plekken verborgen parels die de gasten compleet verrassen.

Nina begon met vier pilots voor Te Gekke Etentjes, waaronder een diner op de boot en op het 'eiland'..

Over ons

Vanaf 2016 vertegenwoordigen Nina en Leon samen Te Gekke Etentjes.

Dat doen ze met overgave, veel enthousiasme, een ontspannen houding én heel veel plezier!

Ze hebben beide CMV gestudeerd (Culturele en Maatschappelijke Vorming) en hebben passie voor lekker eten, mooie plekken en (podium-) kunstvormen, waarbij dans in het bijzonder.

Leon is echt een kei in het organiseren en het strak opzetten van de evenementen, uitjes en etentjes! Het sterkste punt van Nina zit vooral op het creatieve vlak. Dit uit zich door het bedenken van nieuwe concepten voor het bedrijf, het spotten van trends en locaties, en het uitwerken van totaalconcepten voor de klant.

foto - Over Te Gekke Etentjes
over-te-gekke-etentjes-leon2

Ook uitjes en events

De groepen gasten voor de diners wilde graag ook iets leuks doen voorafgaande aan het diner, ‘of Nina en Leon dat ook mee konden organiseren’, was vaak de vraag.

Nina is toen een aanbod aan groepsuitjes gaan maken dat stoer, ludiek en van écht Tilburgse makers en ondernemers is.

Ook het organiseren van (grote) evenementen is vanuit de vraag van de klant ontstaan. Vanuit een diner voor 150 personen is de stap klein om voor deze groep ook de rest van de dag te organiseren. Of dat nu workshops zijn, een studiedag of een heel congres. Natuurlijk zijn Nina en Leon beide ook opgeleid in het organiseren van evenementen. Ondertussen kunnen ze daar ook de nodige ervaring aan toe voegen.