Maatwerk

Jullie hebben zelf veel in te brengen voor de specifieke opzet van jullie event, diner of uitje. Bijvoorbeeld: hoe lang duurt het uitje of het feest? Wat eten we? Welke plekken bezoeken we? Kan er een muzikant komen spelen? Wat voor vervoersmiddel past bij onze dag? Welke activiteiten en workshops doen we? Kan ik een tafelstyling krijgen in een blauw thema? Kunnen we borrelhapjes krijgen met een link naar het thema van ons congres? 

Alle groepsdiners en events die wij organiseren zijn maatwerk. De kwaliteit van het event of diner wordt het beste wanneer wij samen met jullie aan de slag gaan voor de opzet.

Eten en drinken

Jullie kiezen zelf wat voor soort eten we serveren, van Koreaans tot Italiaans, een prachtig gedecoreerd buffet of een uitgeserveerd 6 gangen diner, alles kan.
Wij werken met verschillende koks samen om aan al jullie wensen te voldoen.

Ontbijt // Lunch // Diner // Borrel

Wijnen

We hebben twee soorten wijnkaarten: een basic en een luxe. Bij de luxe wijnkaart krijgen jullie een ontvangst met bubbels en bijzondere wijnen van kleine ambachtelijke wijnhuizen. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en koop je niet zo maar in de winkel, noch staan ze op veel kaarten van restaurants.

Maatwerk: etentjes diner stoere locatie feest - Groepsdiner op maat
Weiland diner - Groepsdiner op maat

Locaties

Ons assortiment aan locaties/accomodaties is geschikt voor groepen tussen de 10 en 1000 personen, voor een intiem diner, een groot feest, een zakelijk event en meer. Voor ieder doel hebben we geschikte locaties in huis.

We hebben een breed assortiment aan locaties, zoals het geweldige treinwagon in de Spoorzone, een weiland in natuurgebied Moerenburg, het schitterende water van de stad, een verborgen bamboetuin en de fantastische monumentale Ursulinen kapel.

We gaan graag in gesprek om te horen wat voor locatie bij jullie past.

Inrichting, aankleding, tafelsettings

Op de meeste locaties waar wij werken is nog niets, denk bijvoorbeeld aan een ‘kaal’ weiland of een lege industriële hal. Wij kiezen samen met jullie hoe we de ruimte inrichten zodat de meubels en indeling passen bij jullie wensen en bij de opzet van het feest, event of diner.

 

Tafelsetting

Passend bij het seizoen, de locatie en jullie wensen kiezen we ook voor de juiste tafelsetting, bijpassende bloemen, tafelkleden en andere vormen van aankleding. Misschien liggen er in de herfst wel gedroogde blaadjes op tafel van eetbare planten die ook in het eten verwerkt zijn, of misschien hebben jullie de wens om een tafelsetting in een blauw thema te hebben.

op maat home tafelsetting - Groepsdiner op maat
cof

Artiesten

Voor tijdens het diner, event of feest hebben we ook een klein assortiment aan artiesten waar we mee samenwerken.

Zeker voor tijdens een diner op de boot of een groter feest is het gewenst dat er live muziek is.

Zelf ideeën of ken je artiesten? Aandragen mag ook altijd.

Naast musici hebben we ook dans-, theater-, komedie-, live arts artiesten in ons assortiment.

Bekijk ons assortiment.

werkwijze

Ieder event, diner of etentje bij ons is uniek. Het is fijn om in ieder geval een telefoongesprek te hebben, dan kunnen we al jullie wensen inventariseren. Denk aan: het eten, de locatie, de wijnen, de vorm, de tafelsettings, artiesten, hoe lang de avond duurt etc. Na deze inventarisatie maken wij een vrijblijvende offerte voor jullie feest, event of diner, eventueel aangevuld met uitjes, activiteiten, workshops etc.