Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5 september – Kasdiner

5 september 2020 18:00 - 21:00

Kasdiner
(was Weilanddiner)

In de fenomenale druivenkas van Piet (in Tilburg) dineren we graag met jullie voor een laatste keer dit seizoen. Deze plantenkas hangt vol met rijpe druiven en heeft een prachtig zwembad als decorstuk. Fijne live muziek van Rias klinkt door de ruimte terwijl de serveersters af en aan lopen met gerechten om van te watertanden. Het menu wordt bereid door de toppertjes van Smeer ‘m uit de Spoorzone van Tilburg. Op de kaart staan de meest heerlijke wijnen van kleine Europese wijnboerderijen. Samen maken we er een avond van om nooit te vergeten, een herinnering voor het leven!

 

Een 4-gangen menu door Smeer m

* Ontvangst met een heerlijk bubbeltjes wijn
* Gang 1: zomerse gazpacho met een bruschetta van de bbq en een kleine koude tapa.
* Gang 2: een stukje zalm en garnalen van de bqq met een frisse pastasalade met seizoensgroenten.
* Gang 3: een gevulde portobello, groene asperges en een mals stukje vlees van de bqq.
* Gang 4: een huisgemaakte cheesecake met rood fruit.

Het kan zijn dat we nog kleine wijzigen doorvoeren in dit menu.

>Een drankje naar keuze om vrij te bestellen
>Voor veganisten/vegetariërs of mensen met andere dieetwensen maken we heel graag een aanpassing in het menu. Geef s.v.p. je wensen op bij het aanmelden.

 

Kindermenu
Er is ook een 3-gangen kindermenu voor 10 euro per menu. Wanneer je kindje nog geen bord eten nodig heeft bestel je niets.
Kinderen onder de 12 jaar tellen niet mee als officiële aanmelding, maar vul s.v.p. bij ‘opmerkingen’ in hoeveel kinderen er mee komen en hoeveel kindermenu’s jullie wensen.
De kindermenu’s ter plaatsen te voldoen.

 

Live muziek

5 september: Rias Baarda solo; mooie en fijne liedjes; David Bowie zal regelmatig voorbij komen. We sluiten af met wat ‘meezingers’
Luister naar Rias

 

Prijs: 59,95
Inclusief een 4-gangen diner op een spetterende locatie, ontvangst met heerlijke bubbels en een drankje naar keuze tijdens het diner, prachtige live muziek, en een herinnering voor het leven! 

(In deze prijs zit inbegrepen: locatie huur / meubelhuur / transportkosten / personeel om op te bouwen en te breken / kosten voor een menu en de koks daarbij / 2 drankjes / serveersters /tafelaankleding / serviesgoed en glaswerk inclusief schoonmaakkosten /organisatie en pr kosten / kosten voor een artiest bij genoeg aanmeldingen)

 

Groepen
Je kunt met iedere groepsgrootte aanmelden. Wij zorgen voor genoeg ruimte. Geef s.v.p. bij het aanmelden aan hoe jullie huishoudens zijn samengesteld.

 

Tijden
18.00 – 21.00 uur

Een uurtje uitloop voor wie nog even lekker wil blijven zitten kan ook!

 

Meer informatie

Na aanmelding ontvangen jullie enkele dagen voorafgaande aan het diner meer informatie over ons corona protocol, maar ook het adres, waar te parkeren en meer.
Natuurlijk verzorgen wij genoeg ruimte voor iedereen aan de tafels en de nodige hygiëne middelen. We houden dit diner geheel ‘corona proof’.

 

Schrijf in voor 5 september

Let op! Vul svp  in bij ‘Opmerkingen’:  ieders dieetwensen / of er ook kinderen bij zijn en hoeveel kindermenu’s gewenst zijn (ter plaatsen te voldoen) / uit hoeveel huishoudens jullie gezelschap bestaat

 

 


 

Liever op een andere datum?

Dat kan ook!
Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook het Kasdiner ‘op maat gemaakt’. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, familiediner, verjaardag, teamuitje en meer. Natuurlijk organiseren we ook alle andere wensen rondom het Kasdiner (zoals activiteiten, workshops, live muziek en meer).

Neem contact op voor vragen 

 

 

Gegevens

Datum:
5 september 2020
Tijd:
18:00 - 21:00