Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1 augustus – Weilanddiner

1 augustus 18:00 - 21:00

Heerlijk Bourgondisch dineren aan een prachtig gedekte tafel, tegen het decor van groene weelde, bloemen- en kruidenvelden. Onder de zomerse zon genieten we van heerlijke wijn en fantastisch eten.
En het mooiste van alles……, dit kan je doen met al je vrienden of familieleden, eindelijk weer samen!!!

 

Een 4-gangen menu door Smeer m

We zijn nog druk bezig met het menu, maar bekijk eventueel het menu van 6 juni om een idee te krijgen.
In ieder geval krijgen jullie:

  • Een heerlijk Bourgondisch 4-gangen menu
  • Ontvangst met een heerlijk bubbeltjes wijn
  • Een drankje naar keuze om vrij te bestellen

Voor veganisten/vegetariërs of mensen met andere dieetwensen maken we heel graag een aanpassing in het menu. Geef s.v.p. je wensen op bij het aanmelden.

 

Kindermenu

Er is ook een 3-gangen kindermenu voor 10 euro per menu. Wanneer je kindje nog geen bord eten nodig heeft bestel je niets.
Kinderen onder de 12 jaar tellen niet mee als officiële aanmelding, maar vul s.v.p. bij ‘opmerkingen’ in hoeveel kinderen er mee komen en hoeveel kindermenu’s jullie wensen.
De kindermenu’s ter plaatsten te voldoen.

 

Live muziek

We organiseren ook een mooi stukje  live muziek voor tijdens het diner.

Van onze super cover artiest Harrie van Grinsven horen jullie fijne en vrolijke liedjes die jullie allemaal kennen.

 

Prijs: 59,95
Inclusief een 4-gangen diner op een spetterende locatie, ontvangst met heerlijke bubbels en een drankje naar keuze tijdens het diner, prachtige live muziek, en een herinnering voor het leven! 

(In deze prijs zit inbegrepen: locatie huur / meubelhuur / transportkosten / personeel om op te bouwen en te breken / kosten voor een menu en de koks daarbij / 2 drankjes / serveersters /tafelaankleding / serviesgoed en glaswerk inclusief schoonmaakkosten /organisatie en pr kosten / kosten voor een artiest bij genoeg aanmeldingen)

 

Tijden
18.00 – 21.00 uur

Een uurtje uitloop voor wie nog lekker even wil blijven zitten kan ook!

 

Meer informatie

Na aanmelding ontvangen jullie enkele dagen voorafgaande aan het diner meer informatie over ons Corona protocol, maar ook het adres, waar te parkeren en meer.

Natuurlijk verzorgen wij genoeg ruimte voor iedereen en de nodige hygiene middelen. We houden dit diner geheel ‘corona proof’.

 

Plan B 

Wanneer het diner geen doorgang kan vinden door het weer dan kun je doorschuiven naar een van de andere diners deze zomer
We zijn ook druk bezig met een plan B binnenlocatie. We hebben hiervoor enkele ideeën in de Spoorzone, maar we willen wel heel  graag dat dit net zo leuk is als het diner buiten.

 

Schrijf in voor 1 augustus

Let op! Vul svp  in bij ‘Opmerkingen’:  ieders dieetwensen / of er ook kinderen bij zijn en hoeveel kindermenu’s gewenst zijn (ter plaatsen te voldoen) / uit hoeveel huishoudens jullie gezelschap bestaat

 


 

Liever op een andere datum?

Dat kan ook!
Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook het Weilanddiner ‘op maat gemaakt’. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, familiediner, verjaardag en meer. Natuurlijk organiseren we ook alle andere wensen rondom het Weilanddiner.

Lees meer

Neem contact op voor vragen 

 

 

Gegevens

Datum:
1 augustus
Tijd:
18:00 - 21:00