Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1 augustus – Weilanddiner

1 augustus 2020 18:00 - 21:00

Heerlijk Bourgondisch dineren aan een prachtig gedekte tafel, tegen het decor van groene weelde, bloemen- en kruidenvelden. Onder de zomerse zon genieten we van heerlijke wijn en fantastisch eten.
En het mooiste van alles……, dit kan je doen met al je vrienden of familieleden, eindelijk weer samen!!!

 

Menu door Smeer m

* Ontvangst met een heerlijk bubbeltjes wijn
* Gang 1: zomerse gazpacho met een bruschetta van de bbq en een kleine koude tapa.
* Gang 2: een stukje zalm en garnalen van de bqq met een frisse pastasalade met seizoensgroenten.
* Gang 3: een gevulde portobello, groene asperges en een mals stukje vlees van de bqq.
* Gang 4: een huisgemaakte cheesecake met rood fruit.

Misschien dat we nog kleine wijzigen aanbrengen in dit menu.

>Een drankje naar keuze om vrij te bestellen
>Voor veganisten/vegetariërs of mensen met andere dieetwensen maken we heel graag een aanpassing in het menu. Geef s.v.p. je wensen op bij het aanmelden.

 

Kindermenu

Er is ook een 3-gangen kindermenu voor 10 euro per menu. Wanneer je kindje nog geen bord eten nodig heeft bestel je niets.
Kinderen onder de 12 jaar tellen niet mee als officiële aanmelding, maar vul s.v.p. bij ‘opmerkingen’ in hoeveel kinderen er mee komen en hoeveel kindermenu’s jullie wensen.
De kindermenu’s ter plaatsten te voldoen.

 

Live muziek

Op 1 augustus is er live muziek van Danique Belleflame. Zij gaat haar nieuwe eigen liedjes ten gehore brengen begeleid door haar trompettist en trombonist.

Bekijk Danique

 

Prijs: 59,95
Inclusief een 4-gangen diner op een spetterende locatie, ontvangst met heerlijke bubbels en een drankje naar keuze tijdens het diner, prachtige live muziek, en een herinnering voor het leven! 

(In deze prijs zit inbegrepen: locatie huur / meubelhuur / transportkosten / personeel om op te bouwen en te breken / kosten voor een menu en de koks daarbij / 2 drankjes / serveersters /tafelaankleding / serviesgoed en glaswerk inclusief schoonmaakkosten /organisatie en pr kosten / kosten voor een artiest bij genoeg aanmeldingen)

 

Tijden
18.00 – 21.00 uur

Een uurtje uitloop voor wie nog lekker even wil blijven zitten kan ook!

 

Meer informatie

Na aanmelding ontvangen jullie enkele dagen voorafgaande aan het diner meer informatie over ons Corona protocol, maar ook het adres, waar te parkeren en meer.

Natuurlijk verzorgen wij genoeg ruimte voor iedereen en de nodige hygiene middelen. We houden dit diner geheel ‘corona proof’.

 

Plan B 

De prachtige prestigieuze en prijswinnende Lochal is het plan B voor 1 augustus. Bekijk foto’s van de Lochal

Wanneer het diner geen doorgang kan vinden door het weer dan kun je ook doorschuiven naar een van de andere diners deze zomer

Verder verwachten we ook dat we in Oktober en November een diner in de plantenkas kunnen gaan organiseren met een open inschrijving. Wanneer dit zeker is mag je natuurlijk ook doorschuiven naar een van deze diners.
Zie onze socials voor foto’s van de plantenkas.

 

Schrijf in voor 1 augustus

Let op! Vul svp  in bij ‘Opmerkingen’:  ieders dieetwensen / of er ook kinderen bij zijn en hoeveel kindermenu’s gewenst zijn (ter plaatsen te voldoen) / uit hoeveel huishoudens jullie gezelschap bestaat

 


 

Liever op een andere datum?

Dat kan ook!
Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook het Weilanddiner of een ander diner  ‘op maat gemaakt’. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, familiediner, verjaardag en meer. Natuurlijk organiseren we ook alle andere wensen rondom het Weilanddiner.

Lees meer

Neem contact op voor vragen 

 

 

Gegevens

Datum:
1 augustus 2020
Tijd:
18:00 - 21:00