« naar groepsuitjes

Tilburg Tapas Tocht

Dit is een uitje met stadswandeling én een compleet diner! 
Maak een leerzame wandeling met gids door het Dwaalgebied, terwijl jullie tapas verzamelen bij de leukste winkeltjes. Daarna dineren jullie op een top locatie.

Voor groepen van 10 tot 65 personen.

CHECK DE BESCHIKBAARHEID


Let op!

Zoek je de Tilburg Tapas Tocht Knipkaart voor groepjes van 1 t/m 10 personen? Kijk hier verder


>>> volgend uitje of etentje

Irene: 'Gisteren met mijn moeder de Tapas Tilburg Tocht gedaan. Kan het iedereen aanraden! Gezellig, laagdrempelig en super mooie tocht gehad met een hele gezellige gids!' 

Bekijk meer ►foto's van de Tilburg Tapas Tocht op onze Facebook pagina


Prijs

€ 39,95 p.p.

Hiervoor krijgen jullie:

VRAGEN OF BOEKEN

 

zo werkt het

Jullie genieten van een wandeling met gids door de mooiste straatjes van Tilburg.
Op de tocht verzamelen jullie bij diverse bijzondere delicatesse winkels jullie heerlijke tapasdiner dat jullie vervolgens op de laatste locatie opeten.

1. Hapje en drankje bij Buutvrij

Ontvangst met een hapje en drankje in het leukste koffiecafé van Tilburg: Buutvrij. Hier krijgen jullie uitleg en een picknickmand mee.

2. Wandeling met gids door Dwaalgebied

De gids van de Stadsgidserij neemt jullie vervolgens meer op pad in het prachtige Dwaalgebied, hij vertelt over de geschiedenis en de architectuur van het gebied. Wandeling 1 uur tot max. 2 uur.

3. Tijdens de wandeling hapjes verzamelen

Diverse winkels in het Dwaalgebied ontdekken jullie ook van binnen en hier halen jullie alle ‘Tilburg Tapas’ op. Jullie komen bijvoorbeeld bij:

4. Dineren bij Proeflokaal de Tuin, La Nonna of Locals 

Jullie arriveren tot slot van de wandeling bij één van de bovenstaande locaties om daar van het 'zelf verzamelde' diner te genieten.

(De genoemde locaties hierboven zijn bijna altijd voor deze activiteit beschikbaar, maar het kan voorkomen dat we de wandeling aan moeten passen in overleg met jullie.)


entertainment erbij?

Optioneel beleven jullie vanaf € 40,75 p.p. de theatervoorstelling van ‘Iksperiment’ als aanvulling op de Tilburg Tapas Tocht.

Zij serveren als ‘obers’ hun theater voorstelling 'Menu Perdu' bij jullie aan de dinertafel. De gerechten zoals ‘Ravioliedje’, ‘Escargots’, ‘Gijs met Slagroom’ en ‘Stukje Kaas’ zullen jullie verbazen, ontroeren en laten schaterlachen! Bekijk de foto's om een idee te krijgen van 'Menu Perdu'.

 

meer info

Tijden en dagen


Eten

een voorbeeldVoorgerecht: De ‘Kaaszaak’ levert een selectie van de aller lekkerste kaasjes aangevult met andere lekkernijen die jullie zelf verzameld hebben.

*

Hoofdgerecht: Een heerlijke verse pasta, risotto of pizza als keuzegerecht.

*

Dessert: een ambachtelijk chocoladedessert komt van Zoete Zaken of van banketbakkerij Vlerken.

 

'Tilburg Tapas' staat in dit geval voor hapjes van kleinschalige Tilburgse winkeltjes en horeca. Grote ketens doen dus niet mee. 

(Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor verschillende dieetwensen, bijvoorbeeld voor vegetariërs of mensen met een gluten allergie.)
 


inspiratie voor dit concept: het Dwaalgebied van Tilburg

Wij hebben een jaar of 5 ons kantoor gehad in het Dwaalgebied, zo zagen wij het gebied steeds verder opbloeien. In 2013 ontstond daardoor het idee om een diner te maken waarbij je dat hele gebied met zijn leuke, kleine, ambachtelijke culinaire ondernemers kunt 'proeven'. Met de tocht komen we in de Tuinstraat, Noordstraat en Stationstraat.
 VRAGEN OF BOEKEN


 

 

Tilburg Tapas Tocht Tilburg Tapas Tocht Tilburg Tapas Tocht Tilburg Tapas Tocht

Nieuwsbrief ontvangen?