« naar groepsuitjes

Varenddiner

Jullie dineren in een antieke boot terwijl jullie al varende naar live muziek luisteren. De kok is ook mee aan boord om het eten vers voor jullie te bereiden.

Voor groepen van 10 tot 55 personen.
 

>>> volgende groepsuitje

Esmee: "De ingrediënten van een perfecte zomeravond? Fijne muziek, leuke mensen, bootje varen, lekker eten en goede wijntjes. Het was te gek! Het Wilhelminakanaal en de Piushaven waren een prachtig decor voor een zeer bijzonder 5-gangen diner op het water!"  

Bekijk meer â–ºfoto's van het Varend diner op onze Facebook pagina

Prijs

€ 27,60 p.p.
(voor groepen vanaf 18 personen, voor kleinere groepen kunnen we het tarief berekenen)

Hiervoor krijgen jullie:

Ideeën voor een compleet uitje

Vanaf € 35,50 p.p. genieten jullie van een compleet groepsuitje.

1. Doe bijvoorbeeld een van deze activiteiten in de omgeving:

Bekijk deze/meer workshops en activiteiten

2. Daarna natuurlijk het Varenddiner

Jullie genieten daarna van een heerlijk diner op de boot, evt. met kok aan boord en live muziek .
Voor de boottochten werken wij altijd samen met Tilburg te Water.


meer info


Eten

Afhankelijk van jullie wensen voor het diner selecteren wij de juiste kok.
We hebben koks in huis voor allerlei soorten eten; sjiek en culinair met prachtig opgemaakte bordjes, Mediterraanse weelde in keramieken schalen op tafel, een big aan het spit, insecten eten of authentiek Indiaas, Frans, Koreaans en meer.

Daarnaast maken al onze koks met liefde en plezier aparte gerechten klaar voor vegetariërs, mensen met een gluten allergie of voor andere uitzonderingen.

Een voorbeeld

van Inja van Inza's Seoulkitchen

 

Korreaanse heerlijkheden

Voorgerechten

Kimbap: Koreaanse sushi rol met saus

Pajeon: groentepannekoek met dip

*

Hoofdgerechten

Bulgogi: dun gesneden runderrib gemarineerd in een fruitige marinade met knoflook, gember, sojasaus en sesamolie

(het vlees zelf aan tafel grillen of laten grillen en dan in Ssam (sla) rollen met smaakmakers zoals kimchi en Ssamjang)

Chapchae: zoete aardappel noedels met rundvlees, verse spinazie, shii take, wortel en ui

*

Toe

Vers fruit

(dit menu is slechts een voorbeeld)

 


Inspiratie voor dit concept: het water van Tilburg

Vanuit het vrijwilligerswerk voor Stichting Tilburg te Water maakte we in 2011 kennis met het water van Tilburg. Na 10 minuten varen veranderd het landschap rond het water volledig. Het wordt enorm groen, overal zitten vogels en het water kabbelt rustig tegen de kade.  
Het heerlijke rustgevende water van Tilburg wilde we meer mensen laten ervaren. In 2012 organisserde we het eerste Varendediner met live Tango muziek.


Vragen of reserveren?

Door in gesprek te gaan kunnen wij jullie wensen beter inventariseren en daar maatwerk voor bieden.
Wij organiseren graag een compleet uitje met diner, activiteiten, artiesten, vervoer of wat jullie maar wensen.
Stuur een mailtje bij interesse of  vragen en we maken een afspraak. 

 

 

 

Varenddiner Varenddiner Varenddiner Varenddiner

Nieuwsbrief ontvangen?