« naar groepsuitjes

Fablab Hap

Een deel van de stad, van jullie gebouw of bouwproject wordt eetbaar! Gemaakt met de moderne ambachten van Fablab 013: lasersnijders, 3-d printers en meer. 

>>> volgend uitje of etentje
 

Prijs

Op aanvraag (erg afhankelijk van de maquette)


Ideeën voor een compleet uitje/feest

1. Doe bijvoorbeeld een van deze activiteiten:

   Bekijk deze/meer activiteiten en workshops

2. gevolgd door een diner of borrel

Het uitgangspunt is een eetbare maquette die wij maken bij Fablab 013, toegespitst op jullie wensen, stad, gebouw of (bouw-)project.

Deze maquette kan als dessert en spetterend slotstuk worden ingezet, als compleet diner of als hartige borrelhapjes presentator.


Meer info/locaties

Dit feest kunnen we op allerlei locaties organiseren, ook op jullie eigen locatie.
Een aantal van onze locaties die wij geschikt vinden; het laboratorium van Fablab of de meubelstudio van Oak & Steel.
De meest passende opzet bespreken we graag met jullie.


ontstaan van dit concept

We werden uitgenodigd door Fablab 013 voor een onderzoek:

In Januari, Februari, Maart en April van 2015 zijn onze koks flink aan de slag geweest in hun laboratorium om te onderzoeken welke bijzondere creaties ze konden maken met voedsel, lasersnijders en 3d printers. (Bij Fablab013 zijn nog geen printers waarmee je voedsel kunt printen.)

Tijdens de zoektocht zijn we op veel beperkingen gestuit. Het bewerkte voedsel zelf bleek niet zo lekker meer te smaken bijvoorbeeld.

We zouden de uitkomsten van het onderzoek presenteren tijdens een etentje in de omgeving van de Piushaven van Tilburg. De 'Eetbare Piushaven' werd het thema om op voort te borduren.
 


Vragen of Reserveren?

Natuurlijk kunnen we ook nog heel andere dinerconcepten voor jullie maken. Leg ons de gelegenheid of het thema voor en wij laten onze creativiteit stromen. Bel voor advies.

 

 

 

 

Fablab Hap Fablab Hap Fablab Hap Fablab Hap

Nieuwsbrief ontvangen?