« naar groepsuitjes

Blacklight Borrel

Een borrel of diner op een geheime locatie, met verkleedde obers, een live-art performance (eetbaar kunstwerk) en lichtgevende drankjes.

Voor groepen tussen de 20 en 80 personen.

>>> volgend uitje of etentje

ELLE Eten (magazine) 'Nina Hovers is een Bourgondiër uit Brabant die niets liever doet dan bijzondere locaties spotten. Om die dan vervolgens onder de noemer Te Gekke Etentjes tot een eenmalig restaurant om te toveren.'


prijs

Vanaf € 24, 95 p.p.

Hiervoor krijgen jullie:


compleet uitje, een voorbeeld 

vanaf € 39,95 p.p.

1. Wilhelminapark Kunstreis

Ga bijvoorbeeld op bezoek bij een keramiste, een goudsmid, een schilder en een klokkenmaker. Echt een hele verrassende tocht! Begeleid door een gids.

2. De Blaklight Borrel

De gids jullie af op de geheime locatie waar jullie ontvangen worden door vreemde vogels aan de deur.

De locatie is ingericht met bijzondere aankleding en theater verlichting.

Hier genieten jullie van muziek naar wens en allerlei heerlijke hapjes die een lust zijn voor het oog en geserveerd worden door serveersters in steeds wisselende en bijzondere kledij. Tijdens de avond kunnen jullie je uitdossen in de verkleedkamer om bijvoorbeeld wat leuke groepsfoto's met elkaar te maken.

3. Eetbare Live-art performance

Op muziek maakt kunstenaar Levi van Huygevoort een eetbaar werk op een canvas van badkamertegels. Zijn 'verf' is eetbaar. Iedereen krijgt een deel van het kunstwerk uitgeserveerd om op te eten.
Aan het einde van de show gaat het blacklight aan en lichtten drankjes, kledingstukken en aankleding feller op. 


Meer info


Eten

We kunnen allerlei soorten menu's verzorgen tijdens dit diner. We werken samen met Italiaanse, Koreaanse, Nederlandse, Frans geschoolde koks en meer. Zo kunnen we alles qua prijs, wens en thema verzorgen.

Een voorbeeld

menu van Joost van D'n Ark

 


Streekmenu 'Proef het Brabantse land':

Amuse

Een cappuccino van Haarense pompoen met kerrieroom en bruchetta's met rilette van Elhorst Puur Varken!

*

Hoofdgerechten

Gesouffleerde tortilla's met Pulled Pork (Elshorst Puur), coleslaw en huisgemaakte barbecuesaus // pasta Puttanesca met gestoofde runderschenkel To Go!

*

Dessert

Gluhwein geserveerd uit de heksenketel en van de barbecue geroosterd fruit met sabayon en gerookte crème anglaise


(Joost maakt ook heel graag iets anders klaar voor de vegetariers en voor de gasten met andere dieetwensen.)

 


 

Vragen of reserveren?

Ook op deze locatie kunnen we een diner op maat maken. We kunnen het zo uitbundig maken als jullie willen.
Stuur een mail of bel ons om te sparren.
 

 

Blacklight Borrel  Blacklight Borrel  Blacklight Borrel  Blacklight Borrel

Nieuwsbrief ontvangen?