« naar groepsuitjes

Activiteiten: Wilhelminapark Kunstreis

Wilhelminapark Kunstreis 

De kunstenaar vertelt over zijn ambacht, bewonder diverse ateliers, geniet van een presentatie in een galerie en maak een mooie wandeling met gids, ook door het prachtige oude park.

Deelnemende atelier-complexen:

Bezoek diverse inspirerende ateliers 
Op de hier bovengenoemde prachtige verscholen locaties zijn een scala aan inspirerende ateliers gevestigd. Bekijk op de tocht het atelier van een schilder, een robot restaurateur, een goudsmid, een keramiste en veel meer!

De kunstenaar vertelt over zijn ambacht
De kunstenaar brengt zijn werken tot leven door te vertellen over zijn ambacht en de onderliggende emoties en motivaties voor de werken.

Galerie met presentatie
Je bezoekt ook minimaal één galerie op de tocht. Hier krijgen jullie een presentatie van de expositie/tentoonstelling die er op dat moment is.

Veel of weinig wandelen naar keuze
Als groep kunnen jullie aangeven of je ver kunt/wilt lopen of juist niet. We kunnen de tocht naar wens op maat maken, met de deelnemende locaties wat dichter bij elkaar of juist niet. 
 

Tocht van 1,5 tot 2 uur met gids in het kort:

 

Vragen of reserveren?

Heb je nog vragen over deze tocht of wil je een datum bespreken?

Neem contact met ons op.


 

 

 

 

 

Activiteiten: Wilhelminapark Kunstreis Activiteiten: Wilhelminapark Kunstreis Activiteiten: Wilhelminapark Kunstreis Activiteiten: Wilhelminapark Kunstreis

Nieuwsbrief ontvangen?