Bridget and the Goldfish


Live muziek: Bridget and the Goldfish maken folky pop chansons. Ze geloven in muziek maken in de meest oprechte zin: het samen beleven. Naast de formatie Bridget and the Goldfish, kan Bridget ook in andere formaties optreden. Zo heeft zij ook een Piaf-repertoire onder begeleiding van een accordeonist. Eventueel aangevuld met eigen Franstalig werk.

►Luisteren naar Bridget and the Goldfish

Kosten: vanaf €400


 


Lieve Louise en de fanfare 


Live muziek: Lieve Louise en de fanfare is een duo dat Nederlandstalige folk, pop en kleinkunst maakt. Met hun tweestemmige zang, gitaar, percussie en bijzondere instrumenten zorgen ze voor een karakteristiek geluid. Ze kunnen een humoristisch en swingend interactief programma aanbieden waarbij het publiek wordt uitgedaagd mee te zingen en musiceren. Alles met een knipoog en aandacht voor de sfeer van het moment. Misschien bespeel jij wel de fietspomp of kinderpiano! 

►Luisteren naar Lieve Louise en de fanfare 

Kosten: vanaf €371


Menu Perdu


Theater: 'Menu Perdu' is lachwekkend theater voor aan tafel. Zij serveren als 'obers' hun 'Menu Perdu' bij jullie aan de dinertafel. De gerechten zoals 'Ravioliedje', 'Escargots', 'Gijs met Slagroom' en 'Stukje Kaas' zullen jullie verbazen, ontroeren en laten schaterlachen.

► Kijken naar Menu Perdu

Kosten: €349
 


De Liedjeskeuken

Muzikale activiteit: De liedjeskeuken is een akoestische coverband die naast fijne luisterliedjes ook gezellige meezingers serveert. Het publiek bepaalt de smaak: 'Soulfood', 'Stevige Kost' of bijvoorbeeld 'Hollandse Ouwe'. De interactie is compleet tijdens de 'Haute Quizine': een live muziekquiz. De mate van interactie kan vooraf worden overlegd. Varen met de liedjeskeuken is ook mogelijk.

► Luisteren naar de Liedjeskeuken 

Kosten: vanaf €300

 


Kiki Schippers


Live muziek: Kiki Schippers zingt eigen cabaret en westerse folklore. Hartstochtelijk, teder, passioneel en gevat verhaalt ze over liefde, dorst en dood. Van solo met gitaar tot scheurende band, van piano tussen de schuifdeuren tot wiegend op een bootje. Kiki heeft niet veel nodig om  er iets bijzonders van te maken.

►Luisteren naar Kiki Schippers

Kosten: vanaf €350 


Diedeliedavid 


Live muziek: Diedeliedavid speelt tijdloze volksmuziek, zowel eigen werk als traditionele nummers. De mandoline, de banjo, de gitaar en fluitjes, hij bespeelt ze allemaal. Zijn liedjes zijn Nederlandstalig en in het Brabants dialect. Naast zijn solowerk speelt hij onder andere ook in de groepen Vandiekomsa, Bridget and the Goldfish, Verenigde Volksmuzikanten, Snurkende Schurken en Tadderak. 

►Luisteren naar Diedeliedavid

Kosten: vanaf €150

 


Michael Breukers


Live muziek/twee soorten: Al 25 jaar brengt accordeonist Michael Breukers muziek uit heel de wereld op het podium. 

"Wij pakken uit in een verrassende dialoog tussen de Slavische accordeon, de Spaanse gitaar en de Peruaanse percussie."
Met Cleanhead & Barefoot bewerkt Breukers blues van Robert Johnson en zydeco van Clifton Chenier.

►Luisteren naar Amor & Pasión

Kosten: vanaf €420

 


Machinery / LEVI


Live-art show: Machinery is een duo dat een intrigerende, muzikale, live-kunst wereld creëert. Arnold Kooij en Levi van Huygevoort vertonen een dynamisch cross-over genre van live-kunst en muziek in een vlot en stijlvol artistiek jasje. Levi creëert op een pakkende wijze kunst -liveonstage- terwijl Arnold de modern eclectische muziek bespeeld met zijn uiteenlopende instrumentarium.

►Luisteren naar Machinery

Kosten: vanaf €150


 


Buurvrouw&buurvrouw

Danstheater: Buurvrouw&buurvrouw maakt kleurrijk danstheater op locatie. De voorstellingen zijn surrealistisch, intiem, prikkelend en altijd met een knipoog! Ze combineren stijlen, tijdperken en kostuums om een verhaal te vertellen, waarbij altijd een deel aan de verbeelding van het publiek wordt overgelaten.

►Kijken naar Buurvrouw&buurvrouw 

Kosten: €349 


Dj Chihuahua


Muziek: Een avond vol fijne jaren vijftig lounge plaatjes, live gedraaid door Dj Chihuahua. Om met de voetjes van de vloer te gaan of lekker van te genieten op de achtergrond. Chihuahua kan met zijn heerlijke plaatjes een aangename sfeer creëren.

►Luisteren naar Dj Chihuahua  

Kosten: vanaf €75

 


Tangerine

 

Live-performance: Tangerine is een duo bestaande uit Randy en Marleen. Randy misschien ook wel bekend van Brand New Randy. Door de muzikale band en vriendschap is dit duo in staat u mee te voeren in de prettige flow van Pop, Soul, Funk en Jazz. Het belooft een unieke maar vooral gezellige avond te worden met deze twee muzikanten.  

► Luisteren naar Tangerine 

Kosten: vanaf €500

 


Dj Gregoire


Muziek: DJ Gregoire serveert u een cocktail aan muzikale stijlen uit zijn platenkoffer: funk, soul, jazz, latin, bossa, afro. Voor op de dansvloer, op het strand, aan de bar of in de hangmat; smaakvolle souvenirs uit alle windstreken. Van Barcelona tot Bombay, van Rio tot Rome: DJ Gregoire neemt u mee op wereldreis

Kosten: vanaf €75 (in overleg)

 


Acoustic Cuts
 

Live muziek: Een vrolijk duo met een frisse, meeslepende energie. Ze spelen een uitgebreid repertoire vol top 40 en dance hits in een warme, eigenwijze, akoestische vorm. Daarnaast is er altijd ruimte voor andere liedjes op verzoek.

Kosten: vanaf € 325

► Luisteren naar Acoustic Cuts 
 


Harrie van Grinsven: Sing a Long of Say Keys


Live muziek: Zanger/entertainer/gitarist/pianist. Zowel solo als met band wordt er een feestje gemaakt waarbij mensen liedjes aan kunnen vragen. Harrie zingt voornamelijk popmuziek in de breedste zin van het woord. Van jaren '60 tot heden. Door zijn lessen aan het conservatorium Tilburg ook bekend met het jazzrepetoire. Solo of met band te boeken.

Kosten: vanaf €300

► Luisteren naar Harrie's Sing a Long

 


Of een van deze artiesten:

​Neem gerust contact op voor meer info!

Nieuwsbrief ontvangen?

info@te-gekke-etentjes.nl
06-411 912 23