Algemene voorwaarden deelname 'open inschrijf' Te Gekke Etentjes

De aangekochte plaatsten kunnen niet worden teruggeven, maar zijn ook niet persoonsgebonden. Mocht u toch een aangekochte plaats willen retourneren bel dan even voor overleg.

Calamiteiten

Het deelnemen aan de open inschrijf Te Gekke Etentjes is op eigen risico. Te Gekke Etentjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele calamiteiten. Wel doen wij er alles aan om elke situatie zo gedegen mogelijk te organiseren waarmee we uw en onze veiligheid ten alle tijden proberen te waarborgen.

Annulering diner

Mochten we een etentje moeten annuleren van wegen bijvoorbeeld het weer, dan krijg je het volledig bedrag terug van je aankopen.  

Betalingstermijn

Je hebt drie dagen om de betaling te voldoen. Deze drie dagen zijn in feite bedoeld om je te bedenken of je reservering eventueel te wijzigen. Als je niet betaalt vervalt je reservering. Er worden geen kosten in rekening gebracht als je niet betaald en de reservering laat vervallen.


(Deze alegmene voorwaarden zijn NIET van toepassing als u een besloten groepsuitje/groepsdiner bij ons boekt via een offerte. In die offerte staan de algemene voorwaarden die op een beloten groepsuitje/groepsdiner van toepassing zijn)

Nieuwsbrief ontvangen?

info@te-gekke-etentjes.nl
06-411 912 23