« naar etentjes

Geweest in 2014: Varenddiner à Paris

We varen over de Tilburgse wateren terwijl we van Franse chansons genieten en de koks ons diner bereiden. Geniet hier van de Franse cuisine, een goed glas wijn en de hele avond live muziek van Kiki Schippers. 


Dit is etentje is al geweest....

Maar doe dit als groepsdiner voor je bedrijfsuitje, familiedag of verjaardag  Kijk hier voor meer info.

zo was het toen....

Prijs

€ 49,50 p.p. dit is incusief:

 

Programma

Muziek
 

Kiki Schippers zingt tijdens Te Gekke Etentjes TilburgKiki Schippers maakt eigen cabaret en zingt westerse folklore over liefde, dorst en dood. Tijdens dit diner zal ze jullie Bourgondisch begeleiden met zoetgevooisde stem en scherpe chansons (met begeleiding van haar accordeonist).
 

 

Koks 

Etenswaar  is speciaal voor deze tocht geselecteerd op basis van hun exclusieve menu's die Bourgondisch en chique bij elkaar brengen. Het menu is authentiek Frans, spannend, lux en heerlijk Bourgondisch. 

Vegetarisch? Allergie? 

Je kunt bij ons altijd aangeven dat je een aangepast menu wenst. Bijvoorbeeld zonder vis, zonder vis en vlees, of zonder een zoet dessert. En natuurlijk houden we rekening met jullie allergieën of andere wensen. In het inschrijfformulier kun je alle dieetwensen aangeven.  

Gebied

We stappen op in de Piushaven. Al direct als je op het water bent ervaar je de stad op een geheel nieuwe manier. Zodra we de haven uit varen begeven we ons enkel nog in het groen dat het frisse glinsterende water omlijst.  Aan de ene kant van het water strekt een natuurgebied zich uit en aan de andere kant de stad en later het safaripark. Op deze tocht heb je even het gevoel in het buitenland te zijn.

Meer info 

In de week voor aanvang van het diner ontvang je nog meer informatie middels een brief. Geef deze informatie s.v.p. ook door aan de mensen waar je mee komt.
Willen jullie met meer dan 6 personen inschrijven? Bel ons dan even of stuur een mailtje. 

Beperkte plaatsen! 

We doen ons best plek te bieden voor zo veel mogelijk mensen omdat dit telkens een razend populair etentje is. Echter is de boot nog steeds vol als hij vol is. Schrijf je dus snel in als je mee wilt. 

Cadeau?

Wil je dit graag cadeau geven? Dat kan ook. Wij hebben hier mooie cadeaukaarten voor. Deze optie biedt zich vanzelf aan in het inschrijfformulier.

Met dank aan
 

Piushaven Levendpodium Fonds


 

 

 

Geweest in 2014: Varenddiner à Paris Geweest in 2014: Varenddiner à Paris Geweest in 2014: Varenddiner à Paris Geweest in 2014: Varenddiner à Paris Geweest in 2014: Varenddiner à Paris

Nieuwsbrief ontvangen?