« naar etentjes

Geweest 27-06-2014: Culinaire Havenreis

Je gaat op culinaire reis in de Piushaven in Tilburg met een groepje van max. 12 personen. Per voet, fiets of met de roeiboot (boot te huur) ga je langs de verschillende horecazaken in de haven om daar een heerlijk gerecht te eten.


Dit is etentje is al geweest....

Boek dit diner voor jullie bedrijfsuitje, familiefeest of bijvoorbeeld vriendendiner Kijk hier voor meer info.

Zo was het: 

Prijs

€ 34,50 p.p. inclusief 

Data/tijden

Programma

Je eet vier verschillende heerlijke gerechten, één op iedere onderstaande locatie. Koffie/thee en zoetigheid krijg je op de laatste plek. Onderweg krijg je bovendien ook nog een verrassing van Shinzo. Ga lekker wandelend, met de fiets of de roeiboot alle locaties langs. 

Route

Je krijgt een eigen routebeschrijving per mail toegestuurd in de week voor aanvang van het diner.  Je loopt, fietst of vaart de Culinaire Havenreis volgens deze volgorde. Op de eerste locatie word je opgevangen en krijg je nog uitleg. 

Bootje huren

Je kunt een bootje huren om dezelfde route te maken, maar dan met privé roeiboot. Alle locaties hebben een terras aan het water en zij brengen jullie gerechten naar de boot toe. Dit kost p.p. € 5 extra (ter plaatsen te voldoen).
Alle mensen die hebben aangemeld voor het diner krijgen t.z.t. (bij mooi weer) een mailtje de vraag of je een bootje wil huren (er zijn beperkte boten).    

Koks / Locaties

In de haven genieten we van de kookkunsten van de verschillende koks werkzaam op de bovengenoemde locaties.

        

              

Gebied

De Piushaven in Tilburg is de afgelopen jaren erg mooi opgebloeid. Het is een prachtige en bijzonder korte (hemelsbreed 1,1 km) schakel tussen de stad en het buitengebied. Tijdens deze culinaire reis ervaar je het hele havengebied, eventueel zelfs vanaf het water (aanrader)!

Meer info

In de week voor aanvang ontvang je meer informatie over het diner. Je ontvangt dan ook welke route je gaat lopen/varen. Omdat we zekerheid over het weer nodig hebben kan het wat langer duren voor we je persoonlijke route doorsturen. 

Met dank aan
 

Piushaven Levendpodium


 

 >> volgende etentje

 

 

Geweest 27-06-2014: Culinaire Havenreis Geweest 27-06-2014: Culinaire Havenreis Geweest 27-06-2014: Culinaire Havenreis Geweest 27-06-2014: Culinaire Havenreis Geweest 27-06-2014: Culinaire Havenreis

Nieuwsbrief ontvangen?