« naar etentjes

Geweest in 2014: Tilburg Tapas Tocht

Met een gezellige picknickmand halen jullie allerlei lekkers op bij Buutvrij, de Kaaszaak, Villa Royal (Prins Heerlijk) en Zoete Zaken. Aangekomen bij theater de NWE Vorst genieten we van deze 'Tilburg tapas' en de theater tussengerechten van ‘Iksperiment’.


 

Dit is etentje is al geweest....

Maar doe het voor je bedrijfsuitje, familiedag of groepsdiner  Kijk hier voor meer info. 

Zo was het toen: 

Prijs

€ 34,50 p.p. dit is inclusief:

 

Programma

Tijden 

Vermeld graag een van deze verzameltijden (de eerst genoemde tijd) bij het inschrijven in het veld 'opmerkingen / dieetwensen'.

Koks/Eten

Tijdens dit Te Gekke Etentje krijg je verschillende lekkernijen van Buutvrij, Villa Royal (Prins Heerlijk), de Kaaszaak en Zoete Zaken. Je proeft hier het culinaire hart van Tilburg!
Het menu is erg ruim opgezet. Er zitten verpakkingen bij om thuis nog verder te genieten van alle heerlijkheden. 

Extra

Studio Scharrelhout heeft prachtige kaasplankjes gemaakt speciaal voor de Tapas Tilburg Tocht. Hierop smaken de kaasjes van de Kaaszaak nóg lekkerder!! 

Gebied

We gaan een aantal straten en panden bekijken die in het Dwaalgebied van Tilburg liggen. In het Dwaalgebied vind je de kleinere straatjes die in de binnenstad liggen, net buiten het grote winkelgebied. De stadsgidserij vertelt mooie verhalen waardoor dit gebied en de panden die we bezoeken nog meer tot leven komen.
Dit gebied was de inspiratie om dit diner te organiseren. 

Meer info

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je 3 á 4 dagen voor aanvang meer informatie per brief. Deze brief sturen wij  naar het mailadres dat is ingevuld bij de inschrijving. Vergeet niet de informatie door te geven aan de mensen waar je mee gaat.

LET OP! Vermeld graag de verzameltijden (16.45) bij het inschrijven in het veld 'opmerkingen / dieetwensen'.

We zijn bijna uitverkocht dames en heren! Vol = Vol!! 

Samenwerkende partijen

 

           

Cadeau?

Wil je dit graag cadeau geven? Dat kan ook. Wij hebben hier mooie cadeaukaarten voor. Deze optie biedt zich vanzelf aan in het inschrijfformulier.

Keuzecadeau-kaart? 
 


>>volgende etentje

 

Geweest in 2014: Tilburg Tapas Tocht Geweest in 2014: Tilburg Tapas Tocht Geweest in 2014: Tilburg Tapas Tocht Geweest in 2014: Tilburg Tapas Tocht Geweest in 2014: Tilburg Tapas Tocht

Nieuwsbrief ontvangen?