« naar etentjes

Geweest in 2012: Marokkaans Eilanddiner

Dit was ons eerste Te Gekke Etentje ooit, gehouden in 2012.

De schipper bracht de gasten van en naar het eiland met een klein bootje. Het Eiland was bezaaid met kleurrijke kussens. De gasten werden gevraagd hun schoenen uit te doen om in kleermakerszit op het eiland te dineren.


 

Dit is etentje is al geweest....

Maar doe het voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vriendendiner Kijk hier voor meer info. 

Zo was het ongeveer: 

Prijs

€ 24,95

Programma

Koks/Eten

Via een buurthuis regelde we een echte Marokkaande kok. Zij kookte een authentiek 3-gangendiner.
Ook leende ze ons de muziek en de kleding die wij droegen.

Inspiratie voor dit eerste etentje

Al in 2011 was ik helemaal geïnspireerd door het water van onze stad Tilburg. Het water is prachtig en rustgevend en is midden in onze stad, maar desgewenst vaar je ook zo naar het buitengebied.

Het idee van een onbereikbaar eiland midden op dat water vond ik echt super spannend. De mensen die op de kade lopen zouden dan een feestje op het water kunnen observeren, maar ze zouden er zonder te zwemmen niet kunnen komen, dat vond ik mooi en plagend tegelijk.
Zo ook de gasten, ze werden in de watten gelegd en opgesloten tegelijk. Tevens zou je vanaf het eiland midden in de stad zijn, maar toch omgeven door de rust van het water.

Ik had niet gedacht dat er mensen af zouden komen op mijn gekke idee, maar het tegenovergestelde gebeurde, het was erg snel uitverkocht, waarna er bedrijven begonnen te bellen of wij zo iets dergelijks ook voor hun personeelsuitstapje konden organiseren. Dat zijn we toen maar gaan doen : )

 


 

 

Geweest in 2012: Marokkaans Eilanddiner Geweest in 2012: Marokkaans Eilanddiner Geweest in 2012: Marokkaans Eilanddiner Geweest in 2012: Marokkaans Eilanddiner Geweest in 2012: Marokkaans Eilanddiner

Nieuwsbrief ontvangen?