« naar etentjes

Geweest in 2017: Spoorzone Wisseldiner

Een diner op 3 bijzondere locaties in de Spoorzone van Tilburg. Voor- hoofd- en nagerecht worden genoten in het Ontdekstation, de Hall of Fame en in een oude Treinwagon. Tijdens het hoofdgerecht is er live muziek.

Sorry we zijn helemaal uitverkocht!

Geef je eventueel op voor de nieuwsbrief dan nodigen we je uit wanneer we weer 'open inschrijfdiners' organiseren.


 

Dit etentje is al geweest.....

Maar doe het voor je bedrijfsuitje of vriendendiner. Kijk hier voor meer info

zo ging het toen......

prijs met korting

€ 29,95 p.p.
(inclusief overheerlijke koffie tot slot. excl. overige dranken)

datum

zaterdag 1 april 2017

Boek dit etentje eventueel op een eigen datum als besloten groepsdiner voor je teamuitje, bedrijfsuitje etc (voor de reguliere prijs van € 39,95 p.p.).
 

programma

Tijdens iedere gang is er door Bijzonderewijnen.com een wijn geselecteerd die aansluit bij het eten.
Zij vertellen iedere keer over deze wijn en natuurlijk is de wijn (tegen betaling per glas) ook te proeven.

***

Voorgerecht

Ontdekstation

Jullie worden ontvangen bij het splinternieuwe Ontdekstation in de Spoorzone. Hier krijgen jullie een rondleiding en genieten van allerlei Italiaans hapjes als voorgerecht.

*

Hoofdgerecht

Hall of Fame

Onder begeleiding wandelen jullie naar de Hall of Fame. Daar heeft de kok een heerlijk hoofdgerecht (met keuze uit vlees of vis) voor jullie bereidt en er zijn super wijnen om te drinken.

Tijdens het hoofdgerecht is er gezellige live muziek.

*

Nagerecht

Treinwagon Stoom013

In de oude treinwagon met houtkachel proeven jullie nog een heerlijke dessert en super koffie na.

Nagenieten

Kan nog aan de bar in de Foyer van de Hall of Fame.
In de Hall of Fame zijn ook regelmatig dansavonden, wij informeren jullie nog over wat er deze avond te doen is.

***


tijden

16.30 - 17.00 inloop bij het Ontdekstation / drankjes halen aan de bar

17.15 - 18.00 uitleg over het Ontdekstation in twee groepen / nuttigen voorgerecht

18.00 - 18.15 wandelen naar de tweede locatie Hall of Fame

18.15 - 19.30 hoofdgerecht met live muziek

19.30 - 20.15 rondleiding bij de Hall of Fame

20.15 - 21.00 nuttigen dessert en overheerlijke koffie in de treinwagon


kok/eten

De kok die deze avond mee gaat is Karlijn van Bijsterveldt van Met Liefde Bereid. Zij zal deze avond een Italiaans getint 3 gangen verrassingsmenu bereiden. Niet overdreven luxe, maar wel buitengewoon smaakvol en vers bereid van de mooiste ingrediënten.

Vegetarisch? Een allergie? Zwangerschap? Wens je een aagepast menu? Wij houden er graag rekening mee. Geef het aan in het inschrijfformulier.
 

Te Gekke Etentjes  

Kom eten waar dat normaal niet kan!

Te Gekke Etentjes organiseert diners op bijzondere plekken. Zowel gebouwen als gebieden in en rondom Tilburg komen aanbod. Deze bijzondere plekken vormen de inspiratiebron voor de Te Gekke Etentjes.
Tijdens dit diner komt zowel de Spoorzone als gebied aanbod alswel diverse bijzondere gebouwen binnen de Spoorzone.

Ook voor het bedrijfsuitje, je verjaardag of jubileumviering
Inspiratie nodig voor je verjaardag, bedrijfsuitje of afscheid van je collega's, kijk hier.
Desgewenst hebben we ook leuke activiteiten of workshops.
 

Versnaperingen

Bijzonderewijnen.com zorgt voor de wijnen deze avond. Bij iedere gang hebben zij een speciale wijn uitgekozen.
De jongens van Bijzonderewijnen.com wilde graag zelf wat meer wijn kunnen drinken en proeven van de kleinere wijnboeren en wijnhuizen uit Europa. Daarom zijn zij wijnreizen gaan maken. Het gevolg hiervan is dat ze deze mooie wijnen ook zijn gaan importeren om met ons te delen. Iedere wijn heeft dus een bijzonder goed verhaal en is heerlijk om te drinken natuurlijk!

Met Liefde Bereid kookt het menu voor jullie deze avond. Karlijn van met Liefde Bereid kookt altijd met verse producten uit het seizoen. Haar eten is erg smaakvol en alles is huisgemaakt. Ze omschrijft haar eten zelf als à la Jamie Oliver, maar dan met een vrouwlijke touch.

'Stoom 013, koffie en koek' is gevestigd in een oude treinwagon die op het oude spoor staat. Op dit moment wordt er in de treinwagon nog vollop geklust, maar op 1 april zijn de eigenaren Bob en Lukas helemaal klaar om jullie te ontvangen en de heerlijkste koffie voor jullie te zetten. De wagon heeft van Bob en Lukas een tweede leven gekregen en daarnaast kunnen ze ons ook nog wat bijbrengen over de theorieën die er schuilen achter een echt lekker kopje koffie.


Gebied en gebouwen

De spoorzone is een gebied van ongeveer een kilometer lang en is gelegen bij Station Tilburg. Van 1868 tot 2011 was hier 'Hoofdwerkplaats Tilburg'  van de Nederlandse Spoorwegen gevestigd. Het gebied was nagenoeg afgesloten voor buitenstaanders en had in Tilburg de bijnaam Verboden Stad. Het gebied is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Het groeit en bloeit! Creatieve ondernemers, kunstenaars, een theater, de bibliotheek van de toekomst, de Cultuurfabriek de Hall of Fame met een prachtig indoor skatepark, het Ontdekstation zijn nog maar enkele voorbeelden van mensen en bedrijven die zich hier gevestigd hebben.  

Het indoor skatepark Ladybird. Gebouwd in een prachtige oude industriehal, maar daarnaast is het bouwerk zelf echt een kunstwerk, er zijn bijna geen rechte lijnen te bekennen. Zeker het mooiste én bijna het grootste skatepark van Nederland! En hoe sommige skaters de 'houten golven' pakken is werkelijk prachtig om te zien.

Het Ontdekstation zit gevestigd in een van de oude industriële hallen in het Spoorzone gebied in Tilburg. Het is een plek waar overdag veel kinderen komen om op een speelse wijze kennis te maken met allerlei vormen van techniek en wetenschap. Door de ruimtes heen verspreid staan diverse interessante objecten die wat van deze technieken laten zien. Zie Ontdekstation.


meer info

huur locatie: 3,25 p.p.
live muziek: 3,25 p.p.
diner: 17,50 p.p.
koffie: 2,5 p.p.
organisatiekosten: 3,45 p.p.

 


 

 

 

Geweest in 2017: Spoorzone Wisseldiner Geweest in 2017: Spoorzone Wisseldiner Geweest in 2017: Spoorzone Wisseldiner Geweest in 2017: Spoorzone Wisseldiner Geweest in 2017: Spoorzone Wisseldiner

Nieuwsbrief ontvangen?