« naar etentjes

Geweest in 2014: Weilanddiner

De schipper brengt je per boot naar het buitengebied Moerenburg. Na een wandeling met gids Gert Brunink kom je in het weiland aan en waan je je in Italië; tussen de knotwilgen, schapen, paarden en ezels staan lange tafels met witte lakens klaar. Terwijl de zwaluwen over vliegen geniet je van een robuust Mediterraans diner.Dit is etentje is al geweest....

Maar doe het ook als groepsdiner voor jullie bedrijfsuitje, familiefeest of verjaardag  Kijk hier voor meer info

Zo was het toen...

Prijs

LET OP! geef s.v.p. aan in het veld 'opmerkingen / dieetwensen' of je ook de wandeling, boot- en bustocht bij het diner wenst, ter plaatsen de 10 euro extra te voldoen.

Programma

Voorprogramma optioneel

Tijden

Koks

Dit prachtige weiland vraagt om een robuust, Bourgondisch en Mediterraans diner, daarom hebben we voor deze gelegenheid 'Met Liefde Bereid' geselecteerd. Karlijn van Met Liefde Bereid zal hier een heus big aan het spit bereiden! Natuurlijk vergezeld door een weelde aan heerlijke bijpassende gerechten.

Vegetarisch? Allergie? 

Je kunt bij ons altijd aangeven dat je een aangepast menu wenst. Bijvoorbeeld zonder vis, zonder vis en vlees, of zonder een zoet dessert. En natuurlijk houden we rekening met jullie allergieën of andere wensen. In het inschrijfformulier kun je alle dieetwensen aangeven.  

Gebied

We dineren in Moerenburg. Een natuurgebied aan de rand van Tilburg en slechts 1,5 km van het centrum vandaan. In het voorprogramma zal Gert Brunink van alles vertellen over dit gebied waardoor het pas echt tot leven komt. Geniet tijdens het diner van het groen, de rust en de kierende zwaluwen. 

Meer info

Wanneer je je inschrijft volgt er in de week van het diner nog een brief met informatie.
Wil je het voorprogramma bij dit diner mee maken? Geef dat dan aan in het inschrijfformulier. Dit voorprogramma kost 10 euro extra en is ter plaatsen te voldoen. 

Cadeau?

Wil je dit graag cadeau geven? Dat kan ook. Wij hebben hier mooie cadeaukaarten voor. Deze optie biedt zich vanzelf aan in het inschrijfformulier.

 

Met dank aan
 

Piushaven Levendpodium

 


 

 

 

 

Geweest in 2014: Weilanddiner Geweest in 2014: Weilanddiner Geweest in 2014: Weilanddiner Geweest in 2014: Weilanddiner Geweest in 2014: Weilanddiner

Nieuwsbrief ontvangen?